Spela med Bonuspengar

Att ta del av en bonus har många fördelar men även en liten nackdel, omsättningskravet. För den som spelar varje helg är omsättningskravet oftast inte något problem utan om bonusen ger dig dubbelt upp så kommer du att tjäna på att ha den.

En bonus idag brukar dubbla din insättning innan du ens har hunnit sätta igång. Detta kan variera en hel del men oftast är det en dubbling på upp till 1000 kr som tillhör vanligheterna. Sätter du in 1000 kr så har du alltså 2000 kr att spela med. I denna artikel skall vi ta fram tre spelbolag där vi verkligen kan rekommendera att hämta hem bonuspengarna innan du sätter igång.

Hämta Bonus

Att hämta en bonus är väldigt enkelt. Oftast behöver du bara göra en insättning och därefter krediteras det dubbla beloppet till ditt konto. När man skall hämta sin bonus bör man dock tänka på att kolla in omsättningskravet för att veta hur mycket man behöver spela för innan ett uttag kan göras.

Hos många av de större spelbolagen är det väldigt låga omsättningskrav. Vissa har 3x din bonus medan andra har 10x. För den som spelar en gång per helg så brukar bonusen vara riktigt bra då den går snabbt att omsätta och utbudet är väldigt stort.

Välj spelbolag med bäst bonus

Här nedan kan du se tips på tre olika spelbolag som vi starkt kan rekommendera när du vill hämta hem din sportbonus. Dessa betalar ut en bra extrasumma pengar samtidigt som bonusen har låga omsättningskrav.

Expekt

Hos Expekt får man 1000 kr i ett riskfritt spel och här finns det inga omsättningskrav hur det än går. Du behöver bara göra en insättning på 1000 kr, lägga ett spel och vinner du så säger vi grattis, förlorar du så får du 1000 kr tillbaka till spelkontot utan något krav på omsättning.

bet365

Hos bet365 får man 100% bonus upp till 1000 kr på sin första insättning. Sätter man in 1000 kr har man 2000 kr att spela med och därefter skall din bonus samt din insättning omsättas 3x. Totalt sätt måste du spela för 6000 kr på odds minst 1.50 inom loppet av 90 dagar för att plocka ut bonuspengarna. Något som man lyckas med de flesta gångerna.

Unibet

Hos Unibet kan man hämta ut 1000 kr helt gratis när man gör en insättning på 500 kr. Denna bonus skall omsättas 6x till ett odds på minst 1.40. Precis som hos bet365 skall du spela för 6000 kr innan ett uttag kan göras. även här lyckas man ganska väl och bonusen är en rejäl fördel i ditt spelande.

Sammanfattning

Att hämta en bonus har många fördelar. Man får mer att spela med och oftast brukar man inte behöva spela till allt för höga odds. På så sätt kan det vara väldigt smart att ta del av en bonus innan man sätter igång. Att ta del av en bonus innebär att du får ett större spelkapital samtidigt som du inte behöver riskera lika mycket. Hämta hem en välkomstbonus idag och sätt igång ditt spelande direkt. Lycka till!